Hej alle

I nyhedsbrevet fra Gyldendal, som jeg videresendte i går omtales https://Vikarhylden.dk . Jeg har fået lavet en adgang centralt, så alle skulle nu gerne kunne logge på med Uni-login. Dennis bad mig understrege, at I skal være opmærksomme på, at der om 14 dage kommer nye features på, der giver mulighed for at tildele materiale fra lærer til vikar, samt at der kommer et søgefelt der giver mulighed for at fremsøge materialer på temaer/emner. Så I skal vente med at vurdere materialet derfra.

Vikarhylden

– mindre rundbold og mere undervisning

https://vikarhylden.dk/

I samarbejde med Substy har vi udviklet Vikarhylden: En digital platform med skræddersyet læringsmateriale til vikarundervisningen. Materialet er tilpasset fag og niveau og tager højde for klassens tidligere undervisning. Vikarhylden sikrer, at vikaren altid har adgang til relevant materiale, der giver lærerige og relevante vikartimer.

Venlig hilsen

Peter Uth Høgsberg
skolekonsulent /læringscentrene

Telefon 9611 5991 • Mobil 2067 7886