Så er den her – Gyldendals nye portal til teknologiforståelse

https://teknologiforstaaelse.gyldendal.dk

Og den er gratis resten af 2019!

Portalen understøtter undervisning i teknologiforståelse på alle klassetrin med teknologitræning og designforløb, der tager afsæt i problemstillinger fra den virkelige verden. Eleverne bliver inviteret til at skabe løsninger på autentiske udfordringer med teknologi.

Se fx videoen her med Johanne og Halfdan til forløbet om Bedre toiletter Tak!

Designprocessen åbner op for elevernes kreativitet, og forløbene strukturerer og rammesætter processen. Med designcirklen som didaktisk ramme bevæger eleverne sig ind og ud af forskellige faser: De undersøger, finder på, tegner, bygger, programmerer og præsenterer. Portalen er fortsat under udvikling – der er mange nye spændende forløb på vej med fokus på bl.a. digital myndiggørelse.

Vi vil rigtig gerne blive endnu klogere og høre erfaringer, input og kommentarer til portalen og om hvordan den bliver brugt i forhold til portalen som værktøj til at støtte undervisningen samt selve undervisningsmaterialet. Derfor må du, hvis muligt, meget gerne sætte mig i kontakt med lærer der ønsker at benytte materialet, og samtidig vil dele sine erfaringer.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Vikarhylden

– mindre rundbold og mere undervisning

https://vikarhylden.dk/

I samarbejde med Substy har vi udviklet Vikarhylden: En digital platform med skræddersyet læringsmateriale til vikarundervisningen. Materialet er tilpasset fag og niveau og tager højde for klassens tidligere undervisning. Vikarhylden sikrer, at vikaren altid har adgang til relevant materiale, der giver lærerige og relevante vikartimer.

Over de næste par måneder bliver sitet udvidet med muligheden for fritekstsøgning på temaer, samt delingsfunktion, hvor lærer kan tildele materiale til vikaren.

Hvis du har lyst til at se portalen, så kontakt mig for en prøveperiode resten af året https://vikarhylden.dk/

Du kan også se mere i videoen herunder eller på linket nederst i teksten

For mere info se https://www.substy.dk/vikarhylden/

Bedste hilsner

DENNIS GROTRIAN KAMUK JENSEN
Markedskonsulent
Gyldendal Uddannelse – Salg
GYLDENDAL   
Klareboderne 3
DK-1115 København K
Telefon:3375 5555 Direkte:3375 5556Mobil:4118 4514E-mail:GUDJ@gyldendal.dk