Læseflow

LÆSEFLOW

Læseflow er et niveaudelt læsekursus for 3. klasse.

Hvorfor vælge Læseflow?
Den internationale undersøgelse af elevers læsekompetencer i 3. og 4. klasse, PIRLS, peger på nødvendigheden af at differentiere læseundervisningen i 3. klasse, fordi der er stor spredning i læsekompetence. Det vil sige, at de højest præsterende elever er tre år foran de elever, der scorer lavest, hvilket stiller krav til tilrettelæggelsen af undervisningen.
PIRLS konkluderer også, at læseundervisningen må opprioriteres i 3.-4. klasse, da 15% af eleverne befinder sig på et ikke-tilfredsstillende niveau. Alle elever skal opnå sikre afkodningsfærdigheder og strategier til læseforståelse, og det imødekommer læsekurset Læseflow.

https://gyldendal-uddannelse.dk/systemer-og-serier/laseflow-1465?utm_source=Fo%20uge%205&utm_medium=Banner&utm_content=Læseflow

Cxense Display

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *