Nyt om Portaler og Digital dannelse

Kære alle

Jeg har lige lidt nyt fra Gyldendal.

Læs Løs

Der kommer på et tidspunkt i efteråret en helt ny udgave af Læs Løs portalen. Læs mere herom i det vedhæftede dokument.

Digital dannelse

  • Gyldendal har indgået et samarbejde med Center for Digital Dannelse, og det samarbejde vil fremover blive mere og mere integreret i deres fagportaler. Der kommer bl.a. et digitalt kompetencehjul.
  • Læs mere i vedhæftede pressemeddelelse samt folder

Musikportal

Da vi i januar lavede vores nuværende aftale med Gyldendal, havde de ingen fagportal i musik, og vidste ikke klart, om der kom en. Derfor var den heller ikke en option i vores aftale.

Nu kommer der imidlertid en, da de har indledt et samarbejde med Dansk Sang. Den er ikke automatisk en del af vores pakke, og derfor skal der betales, hvis vi ønsker at få den. Vi har gratis adgang til den fra nu og indtil nytår, og I kan tilgå den fra dette link eller fra oversigten over portalerne.

Nu er jeg ikke musiklærer, men den ser lidt tynd ud. Da den ikke er med i aftalen, kan vi jo lave andre aftaler med alle andre forlag. Jeg fremlagde det her på et skoleledermøde 28.6., og her blev vi enige om at se tiden an og undersøge markedet, så der er pt. ingen planer om andre kommuneaftaler.

Condidact/Gyldendal

Condidact(DanskeDyr, VerdensDyr, Frilæsning.dk mm.) har solgt alle deres portaler til Gyldendal. Derfor skal vi forhandle en ny aftale med dem fremover, og det er meget snart, da vores nuværende aftale løber ud 31.8. Vi har fået et tilbud om at få de adgange vi har nu med i vores store Gyldendal-aftale og med de rabatter (40%) der ligger her. Se tilbud her. Vi tager det op lige efter ferien.

Og så til noget andet end Gyldendal

Skoletube

På omtalte skoleledermøde blev vi enige om at tegne en to-årig aftale på Skoletube indtil videre. Så I behøver ikke at skrive til mig ang. dette.

Venlig hilsen

Peter Høgsberg

Læringscenter Holstebro

Viborgvej 203, Skave

7500 Holstebro

9611 5991

Mobil: 6171 1958

Download (PDF, 2.78MB)

Download (DOCX, 35KB)

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *