Alinea engelsk

Du har nu adgang til CampEngelsk, 5.-7. klasse

Kære Jens

Velkommen til CampEngelsk
Vi har glædet os til at invitere dig og dine elever inden for i CampEngelsks faglige og motiverende univers, hvor eleverne træner færdigheder inden for temaerne sprogligt fokus, lytning og læsning.

CampEngelsk er et adaptivt træningslæremiddel, som lærer den enkelte elev at kende. I CampEngelsk præsenteres opgaverne for eleven i en rækkefølge, der er baseret på elevens individuelle læringssti, dvs. hvordan eleven har løst tidligere opgaver. Det betyder, at eleven træner på sit eget faglige niveau og bliver hjulpet videre i den rigtige retning og i det rigtige tempo.

CampEngelsk kræver som udgangspunkt ingen instruktion, hverken for elev eller lærer. Eleven skal blot logge ind for så at blive taget i hånden af CampEngelsks adaptive teknologi.

Det eneste, du skal gøre for at komme i gang, er at klikke på nedenstående link.

Kom i gang nu
Brug CampEngelsk sammen
med Pit Stop og A Piece of Cake

Kombinationen af CampEngelsk og dit grundsystem giver eleverne den fordel, at de gennem deres træning bliver bedre rustet til at løse grundbøgernes opgaver.Arbejder I fx med temaet ”Friendship”, kan det være en fordel for eleverne at træne adjektiverne, inden de skal løse en opgave i grundbogen, hvor de skal beskrive deres bedste ven.
Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice her eller på telefon
33 69 46 66.God fornøjelse! Vi håber, at du og dine elever får glæde af CampEngelsk.

Venlig hilsen
Alinea

 

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *