Gyldendal matematik

 

Har du valgt materialer til det nye skoleår?

Er det tid til et nyt matematiksystem, vil vi anbefale dig at kigge nærmere på vores nyeste bogsystemer MULTI og MATLAB. Læs også om nyheder på vores tre fagportaler, der tilsammen dækker matematikundervisningen i 0.-10. klasse, samt om nye webprøver og 100 gode idéer, der kan supplere din matematikundervisning.

Hvis du har brug for mere rådgivning, inden du vælger materialer til næste skoleår, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Skriv til matematikredaktionen

MULTI – nu klar til 8. klasse

MULTI 8 er netop udkommet, så nu dækker MULTI-systemet 0.-8. klasse.
Med MULTI 8 får du en række gode redskaber til en fagligt funderet og inspirerende undervisning, hvor der lægges vægt på forståelse, fordybelse og problemløsning:

MULTI 8 integrerer it via digitale værktøjer som fx GeoGebra, CAS og Excel og de tilknyttede i-bøger
MULTI 8 har fokus på mundtlighed og oplæg til matematiske undersøgelser
MULTI 8 giver flere muligheder for differentiering, bl.a. fordi der er træningsspor på to niveauer.

Læs mere
MATLAB – nu også til 3. klasse

Vores nyeste matematiksystem MATLAB, som bygger på en undersøgende og problemorienteret tilgang til matematikken, findes allerede til 0.-2. klasse, og nu er elevbog 3A klar til skolestart!

Læs mere
Fagportaler til matematik

Gyldendals tre matematikportaler til 0.-10. klasse er fulddækkende og indeholder tilsammen over 100 forløb med bl.a. videoklip, undersøgelser, bevægelsesaktiviteter og selvrettende opgaver. Der kommer løbende nye forløb, aktiviteter og resurser på portalerne.
Læs mere om nyheder på portalerne herunder.

Nyt på matematik0-3.gyldendal.dk

Venner er et nyt forløb til faglig læsning, som bygger videre på historierne i forløbet Om Villads.

I begge forløb arbejder eleverne med at opbygge hensigtsmæssige læsestrategier, som de kan bruge, når de skal læse og løse skriftlige matematikopgaver, der indeholder tekst og evt. tegninger.

Gå til forløbet
Nyt på matematik4-6.gyldendal.dk

Er du i form? er et nyt temaforløb, som lægger op til masser af bevægelse i arbejdet med formler i matematik.

Gå til forløbet

Spil og grublere er en ny kategori på portalen. Den indeholder opgaver og aktiviteter, som giver dine elever mulighed for at tænke og bruge hovedet på en lidt anden måde, end når de arbejder med mere færdighedsorienterede opgaver.

Gå til forløbet
Nyt på matematik.gyldendal.dk

Se de nyeste forløb om Flytninger og mønstre (under Plangeometri), Digitale værktøjer samt de mange nye Bevægelsesaktiviteter, der kan bruges som et supplement i undervisningen.

Gå til forløbene
Nye webprøver til 4.-9. klasse

Vidste du, at der er nye webprøver til matematik på mellemtrinnet og i udskolingen? De er udformet, så de indholdsmæssigt ligner de nyeste prøver til Matematik uden hjælpemidler:

webproevertilmatematik4-6.gyldendal.dk er udvidet med 8 nye prøvesæt
webproevertilmatematik7-9.gyldendal.dk er udvidet med 14 nye prøvesæt.

Læs mere
Aktiviteter med faglighed og bevægelse

Kender du denne kopimappe med oplæg til 100 aktiviteter, som støtter dine elever i udvikling og forståelse af faglige begreber, og som træner matematiske færdigheder gennem bevægelse, lege og spil?

Der er aktiviteter til både indskoling, mellemtrin og udskoling i kopimappen.

Læs mere
Få det store overblik!

I vores nye matematikbrochure finder du et væld af bøger og digitale læremidler til en spændende, varieret og tidssvarende undervisning.

Der er populære og solide bogsystemer som MULTI og Kolorit og det seneste skud på stammen Matlab. Digitale læremidler som det adaptive træningssite SmartMat og de tre fagportaler med mere end hundrede færdige forløb og lærerressourcer.

Se brochuren

 

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *