Bibelselskabet

“Bibelhistorier” kåret som årets bedste børnebog | Digitalt danmarkskort giver overblik over reformationen | Mundtlig fortælling får os til at huske Bibelens historier

 

Bibelhistorier er kåret til årets bedste børnebog

Bibelhistorier har modtaget Den Danske Bogdesignpris 2017 for årets bedste børnebog! Bogen udkom sidste år på Bibelselskabets Forlag og er resultatet af forfatter Ida Jessen, illustrator Hanne Bartolin og grafiker Nanna Arnfreds helt unikke samarbejde. Nærværende og smuk bibelformidling for nye generationer.

> Læs mere her
Reformationens Danmarkskort
Nyt digitalt danmarkskort giver overblik over reformationen

Nu kan eleverne gå på opdagelse i Bibelselskabets nye digitale kort over den danske reformation. Kortet giver eleverne et overblik over de store begivenheder, der stadig har indflydelse på vores samfund, kultur og tro.

> Læs mere, og se kortet her
Dronninglund Efterskole.
Mundtlig fortælling får os til at huske Bibelens historier

Knud Jacobsen har fortalt bibelhistorier i mere end 20 år og nu har han også hjulpet lærerne på Dronninglund Efterskole i gang med bibelfortælling.

> Læs mere her
Hvad er bededag? Læs om dagen og bag selv lækre, varme hveder
Varme hveder

Hveder og konfirmationer – det er de primære kodeord for store bededag i dagens Danmark. Men hvad er historien bag dagen?

Læs om bededag

– og bag selv varme hveder

Ny bog stiller skarpt på Venligboerne
Venligboerne

Oplagt til samfundsfag: Venligboerne – historien om en bevægelse formidler et spændende stykke nyere danmarkshistorie. En aktuel bog at inddrage i undervisningen.

Læs mere her

 

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *